Start with Why

Eerder dit jaar vertelde ik in een blogpost al eens dat ik het boek Start With Why van Simon Sinek aan het lezen was. Ik beloofde toen dat ik er later nog eens op terug zou komen. Bij deze.

Hoewel ik er eerst wat sceptisch tegenover stond – het leek me oude wijn in nieuwe (marketing)zakken – kan ik nu zeggen dat het een van de beste boeken ever is. Eigenlijk borduurt het boek verder op de TedTalk die Sinek gegeven heeft.

Ik heb er lang over gedacht hoe ik het boek en vooral het gedeelte over The Golden Circle nou het beste kan samenvatten maar eigenlijk hoeft dat niet eens als je de video gezien hebt. Kijk zelf maar, dan snap je wat ik bedoel.


TedX talk van de grondlegger van Start with Why, Simon Sinek: How great leaders inspire action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.