Aanbevelingen

Wat heeft de 'kris-taal-heldere' aanpak mij opgeleverd? Dat heldere en duidelijke communicatie fijn is voor de ontvanger, was mij natuurlijk wel duidelijk. Het kon bij ons alleen nog veel duidelijker. Bovendien scheelt het mij en mijn collega's veel werk. Onze gasten weten beter waar ze aan toe zijn. Doordat we nu goede (web)teksten hebben hoeven we dus veel minder vragen van klanten te beantwoorden.

Frank de Goede

Frank de Goede

Eigenaar GreetZZ Ballonvaarten

Kristel heeft voor de opleidingscoördinatoren bij het CPO een cursus over klantgericht schrijven gegeven. De deelnemers waren zonder uitzondering zeer enthousiast over de cursus en merkten op dat ze het geleerde goed in de praktijk konden gaan toepassen. Een goede mix van oefeningen en kritische blik op eigen teksten!

Niek van der Heijden

Niek van der Heijden

Directeur bedrijfsvoering bij CPO Radboud Universiteit Nijmegen

Kristel is naar mijn overtuiging erg bedreven in het communicatievak, adviseert helder en to-the-point en schrijft zelf als de beste. Ze is bovendien een erg prettige persoon, die doortastendheid en pro-activiteit combineert met humor en relativering.

Marianne van den Bosch

Marianne van den Bosch

Directeur Opleidingen Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs, Radboud Universiteit Nijmegen

Kristel Eshuis is een uitstekende trainer met de juiste kennis en ervaring op het gebied van klantgericht schrijven. Haar persoonlijke inbreng, de interesse in ons bedrijf en de aandacht voor de deelnemers zorgden ervoor dat mijn collega’s enthousiast zijn geworden over het schrijven van krachtige en klantgerichte e-mails, nieuwsberichten en beleidsteksten.

Carolijn Caderius van Veen

Carolijn Caderius van Veen

Communicatieadviseur en perswoordvoerder bij Wielersportbond NTFU

Kristel is een gepassioneerd trainer. Ze is in staat om deelnemers te enthousiasmeren. Dit doet zij door met herkenbare voorbeelden te komen en te prikkelen met uitdagende stellingen. Daarnaast is Kristel een mensen-mens. Ze staat naast haar cursisten. Ook gaf ze blijk van een flinke portie kennis van de Nederlandse taal. Kortom: Een bevlogen gesprekspartner zowel voor groepen als in bilaterale gesprekken. Een prettig mens die ik graag aanbeveel voor haar vakgebied.

Een deelnemer van een workshop Klantgericht Schrijven

Een deelnemer van een workshop Klantgericht Schrijven

Kristel nam binnen ons bedrijf een aantal projecten op zich, waaronder het project 'Verhogen Pensioenleeftijd'. Een groot project, waar ze zonder moeite instapte. Door haar financiële achtergrond en haar enorme gevoel voor taal, was ze een prima vertegenwoordiging voor het communicatieteam. Dit viel niet alleen de projectleiders op, maar ook de juristen en productmanagers met wie ze veel moest afstemmen. Kristel is een prettige collega, maakt snel en makkelijk contact en is professioneel. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Rowin Dreef

Rowin Dreef

Communicatieadviseur Achmea

Kristel heeft zich in een dynamisch project snel de materie eigen gemaakt. Haar professionele communicatieadvies en haar pragmatische houding waren van grote toegevoegde waarde voor het project. Daarnaast is Kristel erg sympathiek en fijn om mee samen te werken.

Nicolle Maas

Nicolle Maas

Projectleider Achmea