Tekstschrijver

Schrijven kan iedereen. Overtuigend schrijven en daarmee aanzetten tot actie kan niet iedereen.

Ik kan best mijn huis schilderen. Waarschijnlijk doe ik het niet al te netjes en duurt het maanden, maar ik kan het. Toch besteed ik dat liever uit aan iemand voor wie schilderen dagelijkse kost is. Een professional die met alle details rekening houdt en kwaliteit aflevert binnen een redelijke termijn. Die – omdat het nou eenmaal zijn vak is – rekening houdt met dingen waar ik zelf niet aan denk.

Zo werkt het met schrijven ook.

Om teksten te schrijven die overtuigen en zorgen voor conversie, heb je dus meer nodig dan een vlotte pen alleen. Een paar vragen zijn daarbij heel belangrijk:

Wat is het tekstdoel?

Wat wilt u bereiken met uw tekst en wat moet de lezer van uw tekst DOEN als hij de tekst gelezen heeft?

Wie is de doelgroep?

Wat beweegt uw lezer? Waar is hij gevoelig voor? Is uw lezer onzeker of juist bang om iets te missen? Met welke emoties en argumenten bereik je deze lezer?

En SEO dan?

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Ja, ik houd bij het schrijven van teksten rekening met de vindbaarheid in zoekmachines. Maar nog meer houd ik rekening met uw klanten. Schrijven doe je namelijk niet voor Google maar voor uw lezers.

Voor welke teksten die werken schakelt u mij in?

  • webteksten
  • offertes en voorstellen
  • (standaard)brieven
  • brochureteksten
  • e-mails
  • nieuwsbrieven
  • vacatureteksten

Hulp nodig om uw klanten te overtuigen?

Denk nog even aan het voorbeeld van de schilder. Ik investeer weliswaar in hem maar bespaar mezelf wekenlang op een ladder staan en waarschijnlijk een hoop frustratie. Bovendien heb ik de zekerheid dat er een vakman voor mij aan het werk is. Houdt u zich dus liever bezig met het vak waar u zelf goed in bent, besteed het schijven van uw teksten dan gewoon aan mij uit.

Ja, ik wil mijn lezer graag aanzetten tot actie!

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Een intakegesprek kost u niet meer dan een uurtje van uw tijd en een kopje koffie.

Mail naar info@kristaalhelder.nl of bel 06-48 76 79 96.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *