Brieven en e-mails schrijven

Uw e-mails en brieven als visitekaartje van uw onderneming en ook nog eens het gewenste effect bij uw lezer bereiken. Wie wil dat nou niet?

U schrijft ongetwijfeld regelmatig brieven en e-mails aan uw klanten. En doet daar vast uw stinkende best op. Want uw boodschap is belangrijk en mag (of zelfs moet) gehoord worden. Maar uw klant wil maar één ding: snel weten wat u van hem of haar wilt. Dus: zo min mogelijk hoeven lezen en toch weten wat ie moet doen.

Leer in deze incompanyworkshop hoe u meer bereikt bij uw klanten terwijl u de relatie goed houdt. Zakelijk en correct schrijven zonder clichés.

Het resultaat

Na de training weet u hoe u teksten inzet om meer van uw klanten gedaan te krijgen. U schrijft zowel doelgericht als lezersgericht. U kent de belangrijkste regels voor zakelijke e-mails en brieven. U leert structuur aanbrengen en aantrekkelijk maar toch zakelijk en correct schrijven.

Voor wie is deze workshop?

U heeft regelmatig schriftelijk contact met bestaande klanten of prospects en u wilt met uw e-mails en brieven het gedrag van uw klanten in een bepaalde richting sturen. Natuurlijk moeten uw brieven en e-mails wel aan blijven sluiten bij waar u als bedrijf voor staat.

Inhoud

Bijzonder

Tijdens deze incompanytraining werken we met eigen e-mails en brieven van de deelnemers. Het is immers zinvoller om te oefenen met brieven en e-mails waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft, dan met standaardoefeningen die een trainer bedacht heeft.

Juist omdat het om een incompanyworkshop gaat, heeft u veel eigen inbreng in het trainingsprogramma. Neem contact met me op zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Werkvorm en duur

In deze workshop is aandacht voor theorie die we direct toepassen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De oefeningen zijn praktisch en herkenbaar.

De workshop duurt een dag van 9.30 uur tot 16.30 uur en wordt gegeven op uw bedrijfslocatie.

Meer weten?

En ja, dat is vrijblijvend.

Neem dan contact op met Kristel Eshuis. U bereikt haar via 06 48 76 79 96. Of per mail: info@kristaalhelder.nl

Zij gingen u voor

Lees ook eens de ervaringen van anderen.