Brieven en e-mails schrijven

Jouw e-mails en brieven als visitekaartje van jouw bedrijf en ook nog eens het gewenste effect bij je lezer bereiken. Wie wil dat nou niet?

Je schrijft ongetwijfeld regelmatig brieven en e-mails aan jouw klanten. En doet daar vast je stinkende best op. Want jouw boodschap is belangrijk en mag (of zelfs moet) gehoord worden. Maar jouw klant wil maar één ding: snel weten wat je van hem of haar wilt. Dus: zo min mogelijk hoeven lezen en toch weten wat ie moet doen.

Leer in deze incompanyworkshop hoe je meer bereikt bij je klanten terwijl je de relatie goed houdt. Zakelijk en correct schrijven zonder clichés.

Het resultaat

Na de training weet je hoe je teksten inzet om meer van je klanten gedaan te krijgen. Je schrijft zowel doelgericht als lezersgericht. Je kent de belangrijkste regels voor zakelijke e-mails en brieven. Je leert structuur aanbrengen en aantrekkelijk maar toch zakelijk en correct schrijven.

Voor wie is deze workshop?

Je hebt regelmatig schriftelijk contact met bestaande klanten of prospects en wilt met jouw e-mails en brieven het gedrag van jouw klanten in een bepaalde richting sturen. Natuurlijk moeten jouw brieven en e-mails wel aan blijven sluiten bij waar jouw bedrijf voor staat.

Inhoud

Bijzonder

Tijdens deze incompanytraining werken we met eigen e-mails en brieven van de deelnemers. Het is immers zinvoller om te oefenen met brieven en e-mails waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt, dan met standaardoefeningen die een trainer bedacht heeft.

Juist omdat het om een incompanyworkshop gaat, heb je veel eigen inbreng in het trainingsprogramma. Neem contact met me op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Werkvorm en duur

In deze workshop is aandacht voor theorie die we direct toepassen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De oefeningen zijn praktisch en herkenbaar.

De workshop duurt een dag van 9.30 uur tot 16.30 uur en wordt gegeven op jouw bedrijfslocatie of een andere locatie in overleg.

Meer weten?

En ja, dat is vrijblijvend.

Neem dan contact met me op. Je bereikt me via 06 48 76 79 96. Of per mail: info@kristaalhelder.nl

PS Deze training geef ik ook af en toe via open inschrijving. Stuur me een mailtje als je daar interesse in hebt, dan laat ik je weten wanneer een nieuwe training start.

Investering

Incompany training

Max. 8 deelnemers
Op uw eigen bedrijfslocatie
op aanvraag

Open inschrijving

Op een centraal gelegen locatie in de Betuwe
€ 245,00